Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ηλεκτρική Co. Heng Hao ήχων καμπάνας, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ με την πολύ κατάλληλη μεταφορά και την ευνοϊκή γεωγραφική θέση.

 

Είμαστε ειδικευμένοι στην ανάπτυξη και την παραγωγή των ελεγκτών θερμοκρασίας, θερμοστάτης, θερμικοί προστάτες, διακόπτης θερμοκρασίας, διμεταλλική θερμοστάτης προστάτη θερμοκρασίας και άλλα σχετικά προϊόντα, η επιχείρησή μας έχουν περισσότερους από 10 ανώτερους τεχνικούς που εξοικειώνονται πολύ με αυτήν την βιομηχανία. Το προϊόν μας έχει πιστοποιηθεί από CQC, TUV, UL CUL και ROHS την περιβαλλοντική πιστοποίηση. Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO 9001:2000 και η ποιότητα των προϊόντων επιθεωρείται αυτόματα και ελέγχεται από τον υπολογιστή. Η ετήσια παραγωγή μας μπορεί να φθάσει σε 50.000.000 κομμάτια και τα προϊόντα μας εξάγονται ευρέως στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νότια Ασία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ηλεκτρική Co. Heng Hao ήχων καμπάνας, ΕΠΕ

βρίσκεται στην πόλη Dongguan, επαρχία Γκουαγκντόνγκ με την πολύ κατάλληλη μεταφορά και την ευνοϊκή γεωγραφική θέση.

Είμαστε ειδικευμένοι να αναπτυχθούμε και η producingbimetallic θερμοστάτης, οι θερμικοί προστάτες, θερμικός διακόπτης, ο αισθητήρας θερμικών αντιστάσεων NTC και θερμοκρασίας και άλλα σχετικά προϊόντα, η επιχείρησή μας έχουν περισσότερους από 10 ανώτερους τεχνικούς που εξοικειώνονται πολύ με αυτήν την βιομηχανία. Το προϊόν μας έχει πιστοποιηθεί από CQC, TUV, UL, KC, ROHS και SGS την περιβαλλοντική πιστοποίηση. Η επιχείρησή μας εμμένει πάντα στο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του ISO 9001:2000 και η ποιότητα των προϊόντων επιθεωρείται αυτόματα και ελέγχεται από τον υπολογιστή. Η ετήσια παραγωγή μας μπορεί να φθάσει σε 50.000.000 κομμάτια και τα προϊόντα μας εξάγονται ευρέως στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Νότια Ασία.

ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Μάρκες : HENG HAO

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις ΚΙΝΑ Dongguan Heng Hao Electric Co., Ltd Πιστοποιήσεις